Casal Estiu Martorelles

Casal Lleure i Esportiu Martorelles

Informació

Centres d'Interès Casal Lleure: El Sistema Ociorbità

Amb aquest centre d’interès, ens endinsarem en un emocionant viatge espacial que portarà a tots els infants a descobrir els secrets de l'Univers, explorar planetes remots i a viure aventures inoblidables. Aquest casal d'estiu serà una experiència única que combinarà aprenentatge i diversió, i els transportarà a un món d'imaginació i descobriments.

Visitarem el planeta Experillal, ple d'experiments i manualitats, el planeta Attlàctic, conegut per les seves pintures i escultures, el planeta Coopetiva, on desenboluparem habilitats socials i jocs d'equip, el planeta Adadptàrium, on els seus habitants ens ensenyaran esports i joves adaptats a tothom, el planeta Descoblactic, especialitzats en la natura i la descoberta del nostre municipi, el planeta Luminaqua, ple d'activitats aquàtics, el planeta Reciclià, el planeta més verd i ecològic de tot el sistema i finalment, el planeta Brillatló on participarem en tota mena d'esports.

Els infants es distribuiran en grups segons l’edat. Així, dins el mateix centre d’interès, la proposta de tallers i activitats estarà adaptada al nivell de desenvolupament dels participants.

Centres d'Interès Casal Esportiu: Esport Invaders

En el casal esportiu coneixeran l’Alienman i l’Alienwoman, que seran els personatges centrals del casal.

Es tracta d’uns reporters esportius extraterrestres, a qui han encarregat la missió d’investigar sobre diferents esports que es practiquen al nostre planeta, els seus orígens, les tècniques i les tàctiques que s'utilitzen. Però també com aquests influeixen a la població, als infants i tots els beneficis que tenen.

Per ajudar-los, treballarem i coneixerem diversos esports i farem un recull fotogràfic perquè el puguin fer servir en el seu treball de camp. A canvi, ells ens ensenyaran esports del seu planeta mai coneguts.

Dates

Juny i Juliol

Torns/Horaris

Matí

09:00 h. a 13:30 h.
Tot el mes:

178,00€

Per Setmanes:

37,00€

Menjador

13:30 h. a 16:30 h.
Tot el mes:

140,00€

Per Setmanes:

40,00€

Acollida

08:00 h. a 09:00 h.
Tot el mes:

30,00€

Per Setmanes:

10,00€

Bonificacions

Preinscripció

Data: Del 15 abril 09:00h. al 12 maig

Mètode: Online (En aquesta mateixa pàgina)

Més informació: martorelles@diversport.es

Fulletó del Casal

Preinscripcions disponibles a partir del 15 de abril a les 09:00h