Serveis de Lleure

Serveis per a la gestió d'activitats educatives i de lleure

A DiverSport, comptem amb un equip de treball, format per professionals preparats i amb àmplia experiència en el món del lleure i l'educació, que ens permet oferir un servei de qualitat, reglat i específic en cada una de les activitats que es proposen. D'aquesta manera, els nostres serveis poden anar adreçats a una part molt àmplia de la comunitat educativa, d'una manera compromesa i eficient, adaptant-nos a les demandes de les famílies i els centres educatius.

Amb la voluntat de crear un impacte social a l'entorn, intentem en la mesura del possible, donar preferència a aquells educadors de la població o municipi així com aquells que treballen o han treballat al centre i donant continuïtat a la seva tasca.

Espai de migdia

L'espai del migdia és per a nosaltres una oportunitat educativa excel·lent per transmetre valors de convivència, respecte, col·laboració, participació i consciència social i alimentària. A DiverSport oferim els següents serveis a l’espai de migdia:

- Monitoratge de menjadors escolars.
- Temps educatiu del migdia.

Acollida i Sortida Escolar

A DiverSport gestionem i posem a la disposició de les AMPAs i les ecoles un servei d’acollida matinal dedicat al lleure per a les escoles que vulguin oferir aquesta ampliació de l’estada dels infants als centres, convertint aquesta franja en un espai lúdic i educatiu, d’horari flexible, on els nens puguin jugar, compartir i relacionar-se d’una manera relaxada i agradable.

També oferim el servei de sortides escolars,....

Activitats Extraescolars

Oferim un servei integral d'activitats escolars d'oci i educació per a les AMPAs i les escoles. No només pel que fa al seu desenvolupament pedagògic, sinó també totes les gestions relacionades amb la seva posada en funcionament i execució.Ens encarreguem de proporcionar tot el material necessari, seleccionar els millors monitors i monitores, gestionar les qüestions administratives i realitzar un seguiment periòdic per garantir la millor qualitat del servei.

Casals i Bressol d’Estiu

Un estiu ple de jocs, tallers, gimcanes, balls, piscina, sortides, excursions, colònies, activitats culturals o jocs de pista. A DiverSport oferim casals d'estiu fets a mida per AMPAs, escoles o Ajuntaments.

Organitzem tant casals esportius com casals de lleure, ja que ens adaptem a l'entorn, a qualsevol necessitat i a la realitat dels infants. També organitzem la modalitat escola bressol d'estiu, adreçada a nadons d'entre un i tres anys.

Educació

Projecte de reforç educatiu a les aules d'Educació Infantil dut a terme a diverses escoles, on Diversport ofereix els següents serveis:

- Suport escolar.
- Suport a alumnes amb necessitats educativesespecials.
- Educació mediambiental.
- Programes de salut i prevenció.

Organització d'esdeveniments de lleure

A DiverSport som especialistes treballant amb grans grups, i podem organitzar qualsevol esdeveniment que es vulgui dur a terme a una escola o població. Sabrem encertar les propostes més adequades i orientades a la idea, tipus d'esdeveniment, públic i durada que se'ns proposi.

Demana’ns més informació

Si vols més informació sobre els nostres serveis, o vols que organitzem qualsevol esdeveniment, contacta amb nosaltres i ens encarreguem!