Serveis Socieducatius

Serveis d'intervenció socioeducativa

DiverSport aporta un compromís explícit per l'atenció integral de tots els infants i adolescents, tot avançant en la consideració de l'interès superior d'aquests en tots els àmbits, social, cultural, polític i econòmic, i no solament en l'àmbit de la legislació protectora i de família. El concepte de prevenció adquireix una importància clau, entès com el conjunt d'actuacions socials, anticipatòries, destinades a evitar situacions no desitjades. Al preàmbul, la Llei diu que calen actuacions públiques intensives i integrals de prevenció i promoció en els entorns territorials en què es tendeixen a concretar en major mesura les desigualtats socials, la pobresa i les diverses formes d'exclusió econòmica, cultural i comunitària.

Serveis socioeducatius de lleure

Els espais socioeducatius treballen per a l’educació en el lleure dels infants i adolescents, i s’organitzen diferents activitats amb l’objectiu que es formin i creixin com a persones.

- Infants i adolescents: Amb ells es treballen els hàbits d'estudi, les rutines diàries i els valors en el lleure com l'autoestima, la companyonia, el respecte, la convivència o el cooperativisme. 
- Famílies: Es treballa amb les famílies per tal de potenciar la vinculació d’aquestes en el procés educatiu de la infància i adolescència a partir de tutories individuals i trobades grupals. 
- Suport escolar: Oferim un espai de suport escolar i per fer deures i, a més, ens coordinem amb les escoles per donar un millor suport a la tasca educativa.
- Entorn: Durant tot l’any es participa i es lideren activitats per fomentar la identitat i el sentiment de pertinença dels infants i les seves famílies.

Desenvolupament de programes

A DiverSport oferim serveis per desenvolupar els següents programes:

- Espais d'estudi.
- Projectes ajudants de monitor.
- Servei d'intervenció socioeducativa.
- Biblioteques escolars.
- Projectes d'integració social.
- Patis oberts al barri.
- Unitats d'escolarització compartida.
- Tallers d'igualtat d'oportunitats.
- Racons d'aprenentatge per a totes les edats.
- Punts d'informació juvenil.
- Escoles taller.

Demana’ns més informació

Si vols més informació sobre els nostres serveis, o vols que organitzem qualsevol esdeveniment, contacta amb nosaltres i ens encarreguem!