Serveis Esportius

Gestió integral d’esdeveniments esportius

El resultat d'anys d'experiència en el món de l'esport i una passió, entendre l'esport una forma de lleure i de vida saludable ens permet abastar qualsevol mena de projecte o esdeveniment esportiu col·laborant activament a l'organització amb altres entitats, siguin empreses, associacions o organismes públics.

Organització d’Esdeveniments Esportius

Anys d'experiència en la gestió i organització de proves esportives de petit i alt nivell, tant a Catalunya com a la resta del país en circuits de run, cros, triatló i travessies de natació ens permeten oferir una àmplia varietat de serveis per dotar de tota la infraestructura necessària qualsevol mena d'esdeveniment esportiu.

Comptem amb l'equipament i el material necessari, així com un experimentat equip de professionals per oferir la solució més adequada a les necessitats i característiques que plantegi l'esdeveniment esportiu en qüestió.

Gestió Integral d’Esdeveniments

Realitzem la gestió integral d'esdeveniments de qualsevol mena i de tot allò que sigui necessari per a la realització del vostre esdeveniment:

- Gestió de documentació, tramitació de permisos i autoritzacions.
- Assegurances de R.C. i accidents.
- Tramitació de serveis mèdics.
- Gestió d'inscripcions.
- Desenvolupament de reglaments.
- Bossa del corredor.
- Cronometratge.

Gestió de Centres Esportius i Educatius

A DiverSport oferim un servei global i professional adaptat a tot tipus d’entitats o escoles:

- Monitors esportius.
- Casals Esportius.
- Professionals per a la gent gran.

Casals i Campus Esportius

Un estiu ple de jocs, tallers, gimcanes, balls, piscina, sortides, excursions, colònies, activitats culturals o jocs de pista. A DiverSport oferim casals d'estiu fets a mida per AMPAs, escoles o Ajuntaments.

Organitzem tant casals esportius com casals de lleure, ja que ens adaptem a l'entorn, a qualsevol necessitat i a la realitat dels infants.

Demana’ns més informació

Si vols més informació sobre els nostres serveis, o vols que organitzem qualsevol esdeveniment, contacta amb nosaltres i ens encarreguem!