Casals Port de la Selva

Vine al casal Infantil i Esportiu!

Informació

Centres d'Interès Casal Infantil: Les 7 meravelles del món

Casal per a infants des de 3 anys (havent cursat I3 d'educació infantil) fins a 7 anys (havent cursat 2on primària) de 9:00 h a 13:00 h.

Ens endinsarem en un emocionant viatge per tot el món. Recorrerem alguns dels països més interessants del planeta i hi descobrirem les meravelles més espectaculars i enginyoses creades per la humanitat.
Després d’una breu investigació sobre les 7 Meravelles del món antic, ens centrarem en les noves 7 Meravelles del món modern, monuments que van resultar guanyadors en un concurs d’àmbit internacional realitzat l’any 2007 per la New Open World Corporation en el qual tota la població mundial va poder votar. Per acabar, coneixerem aquells monuments que van quedar finalistes en aquest gran concurs, però que no van guanyar el reconeixement de Meravella del món.

A través d’una completa planificació d’activitats basades fonamentalment en el joc, l’esport i la creativitat, fomentarem habilitats i valors com l’amistat, el treball en equip, la inclusió, l’assertivitat, la igualtat, la generositat, l’autoconeixement i l’autoestima.

Els infants es distribuiran en grups segons l’edat. Així, dins el mateix centre d’interès, la proposta de tallers i activitats estarà adaptada al nivell de desenvolupament dels participants.

Centres d'Interès Casal Esportiu: Esport Invaders contes

Casal per a infants des de 8 anys (havent cursat 3r de primària) fins a 15 anys (havent cursat 3r ESO) de 9:00 h a 13:00 h.

En el casal esportiu coneixeran l’Alienman i l’Alienwoman, que seran els personatges centrals del casal.

Es tracta d’uns reporters esportius extraterrestres, a qui han encarregat la missió d’investigar sobre diferents esports que es practiquen al nostre planeta, els seus orígens, les tècniques i les tàctiques que s'utilitzen. Però també com aquests influeixen a la població, als infants i tots els beneficis que tenen.

Per ajudar-los, treballarem i coneixerem diversos esports i farem un recull fotogràfic perquè el puguin fer servir en el seu treball de camp.
A canvi, ells ens ensenyaran esports del seu planeta mai coneguts.

Dates

Juliol 01/07 al 31/07
Agost 01/08 al 31/08

Torns/Horaris

Matí

09:00 h. a 13:00 h.
Tot el mes:

175,00€ Empadronats

175,00€ NO Empadronats

Per Quinzenes:

100,00€ Empadronats

100,00€ NO Empadronats

Places

Infantil I3 a 2n primària 30
Esportiu 3r primària a 3r ESO 20

Bonificacions

  • En el cas de les famílies nombroses, s’aplicarà una reducció de la quota en els percentatges que s’indiquen:
  • Pel primer membre de la família, que assisteix al casal: 30 per cent.
  • Pel segon membre de la família, que assisteix al casal: 40 per cent.
  • A partir del tercer membre de la família, en endavant: 50 per cent.
  • Per poder obtenir aquestes bonificacions, serà necessari fer la inscripció normal i enviar la targeta de família nombrosa per justificar aquesta devolució. Una vegada comprovada, es procedirà a fer la devolució pertinent.

Preinscripció

Data: Del 19 maig 12:50h. al 31 maig

Mètode: Online (En aquesta mateixa pàgina)

Més informació: portdelaselva@diversport.es

Folletó del Casal

Reunió Informativa

REUNIÓ CASAL LLEURE:
https://shorturl.at/crvP1

REUNIÓ CASAL ESPORTIU:
https://shorturl.at/HLQT2

Preinscripcions tancades