Casal Linguistic

Informació

Infants de 3 a 11 anys
Juliol
EL MONSTRE DELS COLORS
El protagonista és un monstre ben diferent als altres, ja que no fa por. El pobre no sap què li passa, té un garbuix d’emocions i ara toca desfer l’embolic. En el conte, una nena l’ajudarà a diferenciar i separar les diferents emocions i, d’aquesta manera, el monstre comprovarà que se sent molt millor i és més feliç.

Amb l’ajuda d’aquest conte i de materials i recursos relacionats, cada dia els infants del casal interactuaran amb el Monstre de colors i aprendran tècniques bàsiques d’educació emocional. A través de jocs, esports, contes, activitats artístiques, manualitats, tallers i altres propostes molt imaginatives els infants descobriran i experimentaran emocions diferents, les identificaran a partir dels colors, reflexionaran sobre elles i aprendran com aquestes poden afectar el seu comportament, què poden fer per controlar-les, etc.

Agost
IU, L’EXPLORADOR!
La proposta educativa per al casal d’infantil i primària té un centre d’interès centrat en l’arribada d’un ésser del futur que es diu Iu i ha viatjat des de l’any 4.720 amb una màquina del temps per explicar-nos com és la Terra del futur. l’Iu no coneix la nostra història, paisatges, tradicions, etc i li hem d’ensenyar.

Joves de 12 a 16 anys
Juliol i Agost
ESPORTS INVADERS
Els grans del casal coneixeran l’Alienman i l’Alienwoman, que seran els personatges centrals del casal. Es tracta d’uns reporters esportius extraterrestres, a qui han encarregat la missió d’investigar sobre diferents esports, els seus orígens i tècniques, com aquests influeixen en els infants, etc. Per ajudar-los, treballarem diversos esports i farem un recull fotogràfic perquè el puguin utilitzar en el seu treball de camp. A canvi, ells ens ensenyaran esports del seu planeta.

Dates

Juliol
Agost

Torns/Horaris

Acollida

08:00 h. a 08:45 h.

Servei gratuït

Casal

08:45 h. a 13:15 h.
Per Setmanes:

60,00€

54,00€ (3 setmanes)

192,00€ (4 setmanes)

215,00€ (5 o més setmanes)

Menjador (Carmanyola)

13:00 h. a 15:00 h.
Per Setmanes:

15,00€

3€ / Dia esporàdic

Places

Casal Lleure P3 a 4rt ESO Limitades Places

Bonificacions

  • Les famílies nombroses tindran una bonificació del 15% sobre la quota a pagar per cadascun dels membres. Caldrà aportar el carnet de família nombrosa.
  • Les famílies monoparentals degudament acreditades amb el títol de família monoparental tindran un 15% de descompte sobre la quota a pagar per cadascun dels membres.
  • Les famílies que inscriguin dos fills al casal, tindran un 5% de descompte en cadascun dels fills.

Preinscripció

Data: Del 13 maig 07:00h. al 31 juliol

Mètode: Online (En aquesta mateixa pàgina)

Criteri de selecció:

  • Empadronats a Campllong 5 punts
  • Antics participants 1 punt per any (màxim 5 punts)
  • Pares que treballin al municipi de Campllong 1 punt
  • Residents en municipis limítrof amb algun conveni de col·laboració municipal 1 punt
  • Tenir familiars directes (fins a segon grau) residents a Campllong 1 punt
  • La resta de places s’adjudicaran per rigorós ordre de presentació de les sol·licituds.

Més informació: campllong@diversport.es

Fulletó del Casal

Preinscripcions tancades