Casal Estiu i Jove Llançà

Informació

Casal d'Estiu: Les set meravelles del món

Aquest estiu, si estàs entre I3 i 6è de primària, vine a descobrir les 7 meravelles del món al casal d'estiu de Llançà, del 3 de juliol al 31 d'agost.

Ens endinsarem en un emocionant viatge per tot el món. Recorrerem alguns dels països més interessants del planeta i hi descobrirem les meravelles més espectaculars i enginyoses creades per la humanitat.
Després d’una breu investigació sobre les 7 Meravelles del món antic, ens centrarem en les noves 7 Meravelles del món modern, monuments que van resultar guanyadors en un concurs d’àmbit internacional realitzat l’any 2007 per la New Open World Corporation en el qual tota la població mundial va poder votar. Per acabar, coneixerem aquells monuments que van quedar finalistes en aquest gran concurs, però que no van guanyar el reconeixement de Meravella del món.

A través d’una completa planificació d’activitats basades fonamentalment en el joc, l’esport i la creativitat, fomentarem habilitats i valors com l’amistat, el treball en equip, la inclusió, l’assertivitat, la igualtat, la generositat, l’autoconeixement i l’autoestima.

Els infants es distribuiran en grups segons l’edat. Així, dins el mateix centre d’interès, la proposta de tallers i activitats estarà adaptada al nivell de desenvolupament dels participants.

Centres Esportiu: Esport Invaders contes

Casal per
En el casal esportiu coneixeran l’Alienman i l’Alienwoman, que seran els personatges centrals del casal.

Es tracta d’uns reporters esportius extraterrestres, a qui han encarregat la missió d’investigar sobre diferents esports que es practiquen al nostre planeta, els seus orígens, les tècniques i les tàctiques que s'utilitzen. Però també com aquests influeixen a la població, als infants i tots els beneficis que tenen.

Per ajudar-los, treballarem i coneixerem diversos esports i farem un recull fotogràfic perquè el puguin fer servir en el seu treball de camp.
A canvi, ells ens ensenyaran esports del seu planeta mai coneguts.

Més informació a www.llanca.cat/casals/

Preinscripció

Data: Del 05 juny 10:36h. al 20 juny

Mètode: Presencial

Lloc: Presencialment a l’Ajuntament de Llançà o a través d'instància genèrica de l'ajuntament de Llança.

Més informació: llanca@diversport.es

Fulletó del Casal