Casal Estiu Armentera

Informació

Aquest estiu, vine a descobrir les 7 meravelles del món al casal d'estiu de Tossa de Mar, del 3 de juliol al 31 de setembre.

Ens endinsarem en un emocionant viatge per tot el món. Recorrerem alguns dels països més interessants del planeta i hi descobrirem les meravelles més espectaculars i enginyoses creades per la humanitat.
Després d’una breu investigació sobre les 7 Meravelles del món antic, ens centrarem en les noves 7 Meravelles del món modern, monuments que van resultar guanyadors en un concurs d’àmbit internacional realitzat l’any 2007 per la New Open World Corporation en el qual tota la població mundial va poder votar. Per acabar, coneixerem aquells monuments que van quedar finalistes en aquest gran concurs, però que no van guanyar el reconeixement de Meravella del món.

A través d’una completa planificació d’activitats basades fonamentalment en el joc, l’esport i la creativitat, fomentarem habilitats i valors com l’amistat, el treball en equip, la inclusió, l’assertivitat, la igualtat, la generositat, l’autoconeixement i l’autoestima.

Preinscripció

Data: Del 18 maig 15:44h. al 31 maig

Mètode: Presencial

Lloc: Ajuntament de l'Armentera

Més informació: armentera@diversport.es

Folletó del Casal