Casal d'Estiu Tossa de Mar

Gaudeix de l’estiu a Tossa del 25 de juny al 30 d'agost

Informació

Centres d'Interès Educació Infantil i Primària: El Sistema Ociorbità

Amb aquest centre d’interès, ens endinsarem en un emocionant viatge espacial que portarà a tots els infants a descobrir els secrets de l'Univers, explorar planetes remots i a viure aventures inoblidables. Aquest casal d'estiu serà una experiència única que combinarà aprenentatge i diversió, i els transportarà a un món d'imaginació i descobriments.

Visitarem el planeta Experillal, ple d'experiments i manualitats, el planeta Attlàctic, conegut per les seves pintures i escultures, el planeta Coopetiva, on desenboluparem habilitats socials i jocs d'equip, el planeta Adadptàrium, on els seus habitants ens ensenyaran esports i joves adaptats a tothom, el planeta Descoblactic, especialitzats en la natura i la descoberta del nostre municipi, el planeta Luminaqua, ple d'activitats aquàtics, el planeta Reciclià, el planeta més verd i ecològic de tot el sistema i finalment, el planeta Brillatló on participarem en tota mena d'esports.

A través d’una completa planificació d’activitats basades fonamentalment en el joc, la creativitat i la imaginació, fomentarem habilitats i valors com l’amistat, el treball en equip, la inclusió, l’assertivitat, la igualtat, la generositat, l’autoconeixement i l’autoestima.

Els infants es distribuiran en grups segons l’edat/curs. Així, dins el mateix centre d’interès, la proposta de contes, tallers i activitats estarà adaptada al nivell de desenvolupament dels participants.

Les inscripcions del 8 al 21 d'abril són exclusives per a infants empadronats i empadronades a Tossa de Mar. En el cas que alguna persona no empadronada fes la inscripció dins aquest període, aquesta quedaria invalidada i la devolució del pagament podria tardar més de 30 dies naturals.
Les inscripcions del 29 d'abril al 10 de maig estaran obertes a tota la població.

Dates

Juny
Juliol
Agost

Torns/Horaris

Acollida

08:00 h. a 09:00 h.
Tot el mes:

30,00€

Per Quinzenes:

20,00€

Per Setmanes:

10,00€

Matí

09:00 h. a 13:00 h.
Tot el mes:

170,00€

Per Quinzenes:

95,00€

Per Setmanes:

50,00€

Menjador

13:00 h. a 15:00 h.
Tot el mes:

140,00€

Per Quinzenes:

80,00€

Per Setmanes:

40,00€

8 €/dia puntual

Tarda

15:00 h. a 17:00 h.
Tot el mes:

70,00€

Per Quinzenes:

40,00€

Per Setmanes:

25,00€

Places

Casal d'Estiu I3 a 6è Primària 120 Places

Bonificacions

 • 2n germà/na: 10% (Còpia del llibre de família on quedi acreditat la relació familiar i DNI de cada germà/na).
 • Famílies nombroses degudament acreditades en el moment de la inscripció: bonificació del 15% de la quota del casal (targeta de família nombrosa).
 • Famílies monoparentals degudament acreditades en el moment de la inscripció: bonificació del 15% de la quota del casal (targeta de família monoparental).
 • Aquestes bonificacions s’aplicaran únicament sobre les quotes del casal tant per a empadronats com per a no empadronats.
 • En cap cas s'aplicaran bonificacions en els preus del servei de menjador.
 • Únicament es pot aplicar una de les bonificacions, en cap cas seran acumulables.
 • Per obtenir aquestes bonificacions, cal enviar la documentació sol·licitada a cada apartat a tossa@diversport.es.
 • Les sol·licituds de beques es realitzaran presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del 8 al 21 d'abril. Tota la informació a l'enllaç "Fulletó del casal"
 • Si apunteu els vostres fills i/o filles el mes de juliol i el mes d'agost, podreu fer el pagament fraccionat. Haureu de seleccionar el pagament a través de transferència bancària i seguir les instruccions que rebreu per correu electrònic.

Preinscripció

Data: Del 29 abril 09:00h. al 10 maig

Mètode: Online (En aquesta mateixa pàgina)

Criteri de selecció:

 • Inscripcions empadronats/des: Del 8 al 21 d'abril
 • Inscripcions tothom: Del 29 al 12 de maig
 • En el cas que el nombre d'inscripcions sigui superior a les places disponibles, aquestes s'adjudicaran per rigorós ordre d'inscripció.

Més informació: tossa@diversport.es

Fulletó del Casal

Reunió Informativa

La reunió de famílies del casal de Tossa serà el dilluns 10 de juny a les 19h a través del següent enllaç:

https://tinyurl.com/reuniotossa

Preinscripcions tancades