Casal d'Estiu Tossa de Mar

Gaudeix de l’estiu i descobreix les 7 meravelles del món

Informació

Aquest estiu, si tens entre 3 i 12 anys, vine a descobrir les 7 meravelles del món al casal d'estiu de Tossa de Mar, del 26 de juny a l'1 de setembre.

Ens endinsarem en un emocionant viatge per tot el món. Recorrerem alguns dels països més interessants del planeta i hi descobrirem les meravelles més espectaculars i enginyoses creades per la humanitat.
Després d’una breu investigació sobre les 7 Meravelles del món antic, ens centrarem en les noves 7 Meravelles del món modern, monuments que van resultar guanyadors en un concurs d’àmbit internacional realitzat l’any 2007 per la New Open World Corporation en el qual tota la població mundial va poder votar. Per acabar, coneixerem aquells monuments que van quedar finalistes en aquest gran concurs, però que no van guanyar el reconeixement de Meravella del món.

A través d’una completa planificació d’activitats basades fonamentalment en el joc, l’esport i la creativitat, fomentarem habilitats i valors com l’amistat, el treball en equip, la inclusió, l’assertivitat, la igualtat, la generositat, l’autoconeixement i l’autoestima.

Els infants es distribuiran en grups segons l’edat: de 3 a 5, de 6 a 9, i de 10 a 12 anys. Així, dins el mateix centre d’interès, la proposta de tallers i activitats estarà adaptada al nivell de desenvolupament dels participants.

Dates

Juny
Juliol
Agost

Torns/Horaris

Acollida

08:00 h. a 09:00 h.
Per Quinzenes:

20,00€

Per Setmanes:

10,00€

Matí

09:00 h. a 13:00 h.
Per Quinzenes:

75,00€

Per Setmanes:

37,50€

Menjador

13:00 h. a 15:00 h.
Per Quinzenes:

62,50€

Per Setmanes:

31,25€

7.5€/dia puntual

Tarda

15:00 h. a 17:00 h.
Per Quinzenes:

25,00€

Per Setmanes:

12,50€

Places

Casal d'Estiu I3 a 6è Primària 120 Places

Bonificacions

  • 2n germà/na: 10% (Còpia del llibre de família on quedi acreditat la relació familiar i DNI de cada germà/na).
  • Famílies nombroses degudament acreditades en el moment de la inscripció: bonificació del 15% de la quota del casal (targeta de família nombrosa).
  • Famílies monoparentals degudament acreditades en el moment de la inscripció: bonificació del 15% de la quota del casal (targeta de família monoparental).
  • Aquestes bonificacions s’aplicaran únicament sobre les quotes del casal per mes sencer i/o quinzenes tant per a empadronats com per a no empadronats.
  • En cap cas s'aplicaran bonificacions en els preus del servei de menjador.
  • Per obtenir aquestes bonificacions, cal enviar la documentació sol·licitada a cada apartat a tossa@diversport.es. Un cop rebuda i analitzada la documentació, es procedirà a fer la devolució corresponent a cada família en funció a la bonificació que pertoqui. En cas contrari, no es realitzarà cap bonificació.

Preinscripció

Data: Del 17 abril 07:00h. al 28 abril

Mètode: Online (En aquesta mateixa pàgina)

Criteri de selecció:

  • En el cas de dèficit de places, NO es tindrà en compte l'ordre d'inscripció i s'establiran les condicions d'admissió segons la prioritat següent:
  • 1er. Nens/es empadronats al municipi
  • 2on. Nens/es fora del municipi
  • 3er. Sorteig

Més informació: tossa@diversport.es

Fulletó del Casal

Reunió Informativa

Dijous 18 de maig a les 20:00 h
https://us06web.zoom.us/j/84161609654?pwd=SEJRdmZpTDBOaWxiLzVPM2M1MXYwZz09

Preinscripcions tancades