Casal d'Estiu Gurb

Informació

El casal d'estiu de Gurb és un servei que ofereix l'Ajuntament a través d'un programa d'activitats lúdiques, esportives i pedagògiques adaptades als diferents grups d'edat.

Centres d'Interès Casal d'Estiu: El Sistema Ociorbità

Amb aquest centre d’interès, per a infants des de I3 fins a 6è de primària, ens endinsarem en un emocionant viatge espacial que portarà a tots els infants a descobrir els secrets de l'Univers, explorar planetes remots i a viure aventures inoblidables. Aquest casal d'estiu serà una experiència única que combinarà aprenentatge i diversió, i els transportarà a un món d'imaginació i descobriments.

Visitarem el planeta Experillal, ple d'experiments i manualitats, el planeta Attlàctic, conegut per les seves pintures i escultures, el planeta Coopetiva, on desenboluparem habilitats socials i jocs d'equip, el planeta Adadptàrium, on els seus habitants ens ensenyaran esports i joves adaptats a tothom, el planeta Descoblactic, especialitzats en la natura i la descoberta del nostre municipi, el planeta Luminaqua, ple d'activitats aquàtics, el planeta Reciclià, el planeta més verd i ecològic de tot el sistema i finalment, el planeta Brillatló on participarem en tota mena d'esports.

A través d’una completa planificació d’activitats basades fonamentalment en el joc, la creativitat i la imaginació, fomentarem habilitats i valors com l’amistat, el treball en equip, la inclusió, l’assertivitat, la igualtat, la generositat, l’autoconeixement i l’autoestima.

Els infants es distribuiran en grups segons l’edat/curs. Així, dins el mateix centre d’interès, la proposta de contes, tallers i activitats estarà adaptada al nivell de desenvolupament dels participants.

En l'apartat "fulletó del casal" podreu trobar tota la informació i setmanes de sortides, excursions, dormides, acampada,...

Cada setmana de casal es gaudirà d'un matí de piscina a la piscina municipal de Sant Bartomeu del Grau. En el preu actual de la inscripció està contemplat el preu de piscina, tot i que aquest podrà variar si són modificats els preus públics de l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau. En el cas que el preu municipal variés, se sol·licitaria a les famílies inscrites la diferència d'aquest preu.


Centres d'Interès Lokal: Bombolles d'Idees

El centre d’interès del casal d’estiu per a joves que cursin educació secundària, entre primer i quart d'ESO.

Una aventura única on la creativitat i la participació prenen el protagonisme. A través d'aquest centre d'interès, explorarem com les idees poden transformar el món, fomentant la consciència social, el treball en equip i la innovació. Els i les participants viuran una experiència enriquidora, on cada activitat és una oportunitat per expressar-se, aprendre i contribuir a la comunitat. Des de tallers creatius fins a projectes de consciència social,

Cada dilluns celebrarem una assemblea on decidirem junts i juntes què farem durant la setmana, centrant-nos en activitats educatives, inclusives i motivadores, que fomentaran la participació i l’aprenentatge en temes claus com la igualtat de gènere, el racisme, la sostenibilitat ambiental, la salut i l’esport, entre moltes altres.

Cada setmana de casal es gaudirà d'un matí de piscina a la piscina municipal de Sant Bartomeu del Grau. En el preu actual de la inscripció està contemplat el preu de piscina, tot i que aquest podrà variar si són modificats els preus públics de l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau. En el cas que el preu municipal variés, se sol·licitaria a les famílies inscrites la diferència d'aquest preu.

Dates

Juny/Juliol

Torns/Horaris

Mati

09:00 h. a 13:00 h.
Per Setmanes:

54,50€

Menjador

13:00 h. a 15:00 h.
Per Setmanes:

32,50€

Bon dia

08:00 h. a 09:00 h.
Per Setmanes:

7,50€

Places

Casal de Lleure 3 - 12 anys 180 Places
Casal Jove 13 a 16 anys 20 Places

Bonificacions

  • 10% de descompte en la inscripció a partir del segon germà/na.
  • 10% de descompte per les famílies nombroses o monoparentals.
  • Les opcions extres de menjador i acollida es faran en funció del nombre d'inscrits a cada servei extra. En el cas que per nombre d'inscrits no es pogués realitzar el servei, es faria la devolució de l'import pagat per aquests serveis extres.
  • Es podrà sol·licitar també servei de menjador i/o acollida de forma esporàdica, que es pagarà diàriament al casal en efectiu. El servei esporàdic únicament es portarà a terme si hi ha un mínim de persones inscrites.

Preinscripció

Data: Del 26 abril 09:00h. al 31 maig

Mètode: Online (En aquesta mateixa pàgina)

Més informació: gurb@diversport.es

Fulletó del Casal


Preinscripció

Dades de l'infant

Dades de la família

Bonificacions

Dades de salut

Autoritzacions

Autorització per difusió d'imatges i audiovisuals al web municipal, xxss o publicacions
No/Si
Autorització per ser afegir al grup de WhatsApp del casal
No/Si
Autorització al meu fill/a a sortir sol del casal
No/Si

Altres dades d'interès

El nen/a sap nedar?
No/Si
El nen/a utilitza maneguets?
No/Si
El nen/a té NEE (Necessitats Educatives Especials)?
No/Si
Observacions

Torn/s d'Inscripció

Juny/Juliol
Casal:
Casal de Lleure (3 - 12 anys)
Casal Jove (13 a 16 anys)
Torn/s:
1ª Setmana 25/06 al 28/06
2ª Setmana 01/07 al 05/07
3ª Setmana 08/07 al 12/07
4ª Setmana 15/07 al 19/07
5ª Setmana 22/07 al 26/07

Preu Total

Total:
Comissió gestió:
Total a pagar:
Totes les preinscripcions seran revisades i en el cas de no entrar pels criteris de selecció o superar-se les places, es procedirà a la devolució de l'import íntegrament.

Pagament

Selecciona mètode de pagament
Targeta de Crèdit / Dèbit Passarel·la de pagament Stripe 100% segura
Comissió de gestió a càrrec de l'inscrit. Aquesta forma de pagament és immediata i totalment segura. Tots els pagaments efectuats mitjançant aquesta forma de pagament seran validats per la seva entitat bancària i en cas de ser acceptats ens serà remès de manera automàtica i instantània.
Transferència Bancària Rebràs un correu electrònic de manera immediata amb les dades i instruccions per a realitzar el pagament
Una vegada realitzada la preinscripció rebràs un correu electrònic amb les instruccions per a adjuntar-nos la següent documentació:
DNI / TARGETA CATSALUT / CARTILLA VACUNES