Casal d'Estiu de Llambilles

www.llambilles.cat

Informació

Apunta't als casals d'estiu de Llambilles, del 26 de juny al 28 de juliol, per a infants i joves nascuts des del 2019 fins al 2007.

Casal Infantil
Amb aquest centre d’interès, ens endinsarem en el fantàstic món de la literatura infantil i viurem els contes en primera persona. Coneixerem els seus protagonistes, compartirem els seus somnis i aventures, viatjarem per les seves històries…

A través d’una completa planificació d’activitats basades fonamentalment en el joc, la creativitat i la imaginació, fomentarem habilitats i valors com l’amistat, el treball en equip, la inclusió, l’assertivitat, la igualtat, la generositat, l’autoconeixement i l’autoestima.

Els infants es distribuiran en grups segons l’edat/curs. Així, dins el mateix centre d’interès, la proposta de contes, tallers i activitats estarà adaptada al nivell de desenvolupament dels participants.

A més a més, tindrem activitats de piscina, platja, sortides i dos dies de colònies!

Casal Jove
El centre d’interès del Casal Jove està relacionat amb l’aventura i la descoberta de l’entorn natural. Posarem en pràctica algunes de les tècniques pròpies del bushcraft, és a dir, l’art de viure en contacte amb la natura, aprofitant els seus recursos per al benestar i la supervivència.

Al llarg de les setmanes, els i les participants adquiriran habilitats i coneixements per viure a l’aire lliure en un entorn natural mentre aprenen a observar, conèixer, estimar i protegir la natura. Es tracta d’una proposta d’acció i aventures de forma totalment segura.

Aquest centre d’interès està pensat per dur-se a terme fonamentalment a l’aire lliure, ja sigui en un entorn rural o als parcs i espais verds del poble.

A més a més, tindrem activitats de piscina, platja, sortides i tres dies de colònies!

Inscripcions a: www.llambilles.cat

Dates

Juny i Juliol

Torns/Horaris

Matí i tarda (No inclou menjador)

09:00 h. a 17:00 h.

Servei Menjador

13:00 h. a 15:00 h.

Acollida

08:30 h. a 09:00 h.

Places

Infantil 30 Places
Joves 30 Places

Preinscripció

Data: Del 01 maig 13:00h. al

Mètode: Online (En aquesta mateixa pàgina)

Lloc: www.llambilles.cat

Més informació: llambilles@diversport.es

Fulletó del Casal

Preinscripcions tancades