Casal de Setmana Santa Gurb

Esports Invaders

Informació

El casal de Setmana Santa de Gurb és un servei que ofereix l'Ajuntament a través d'un programa d'activitats lúdiques, esportives i pedagògiques adaptades als diferents grups d'edat, des d'I3 a 6è de primària.

Centres d'Interès: Esports Invaders

Coneixerem uns reporters extraterrestres que venen a demanar ajuda als terrestres per tal que els ajudem a investigar tots els esports diferents que coneixem, els seus orígens i com ens influeixen. Com a agraïment, ells ens ensenyaran esports nous que han conegut en altres planetes que ha visitat.

A través d’una completa planificació d’activitats basades fonamentalment en el joc, la creativitat, la imaginació i l'esport, fomentarem habilitats i valors com l’amistat, el treball en equip, la inclusió, l’assertivitat, la igualtat, la generositat, l’autoconeixement i l’autoestima.

Els infants es distribuiran en grups segons l’edat/curs. Així, dins el mateix centre d’interès, la proposta d'activitats, jocs i esports estarà adaptada al nivell de desenvolupament dels i les participants.

L'horari del casal serà de 9:00 h a 13: 00 h. També s'oferirà l'opció del servei de Bon dia, de 8:00 h a 9:00 h i de menjador, de 13:00 h a 15:00 h, sempre que hi hagi un mínim de persones inscrites en aquests serveis.

Dates

Setmana Santa

Torns/Horaris

Mati

09:00 h. a 13:00 h.

Menjador

13:00 h. a 15:00 h.
Tot el mes:

26,00€

Bon dia

08:00 h. a 09:00 h.
Tot el mes:

6,00€

Places

Casal Setmana Santa 3 - 12 anys 50

Bonificacions

  • Les opcions extres de menjador i acollida es faran en funció del nombre d'inscrits a cada servei extra. En el cas que per nombre d'inscrits no es pogués realitzar el servei, es faria la devolució de l'import pagat per aquests serveis extres.
  • Es podrà sol·licitar també servei de menjador i/o acollida de forma esporàdica, que es pagarà diàriament al casal en efectiu. El servei esporàdic únicament es portarà a terme si hi ha un mínim de persones inscrites.

Preinscripció

Data: Del 04 març 10:00h. al 19 març

Mètode: Online (En aquesta mateixa pàgina)

Més informació: gurb@diversport.es

Fulletó del Casal

Preinscripcions tancades