Casal Club Nàutic Port de la Selva

Informació

Aquest estiu, si tens entre 4 i 14 anys, vine a descobrir les 7 meravelles del món al casal d'estiu del Club Nàutic de Port de la Selva, del 26 de juny al 2 de setembre.

Ens endinsarem en un emocionant viatge per tot el món. Recorrerem alguns dels països més interessants del planeta i hi descobrirem les meravelles més espectaculars i enginyoses creades per la humanitat.
Després d’una breu investigació sobre les 7 Meravelles del món antic, ens centrarem en les noves 7 Meravelles del món modern, monuments que van resultar guanyadors en un concurs d’àmbit internacional realitzat l’any 2007 per la New Open World Corporation en el qual tota la població mundial va poder votar. Per acabar, coneixerem aquells monuments que van quedar finalistes en aquest gran concurs, però que no van guanyar el reconeixement de Meravella del món.

A través d’una completa planificació d’activitats basades fonamentalment en el joc, l’esport i la creativitat, fomentarem habilitats i valors com l’amistat, el treball en equip, la inclusió, l’assertivitat, la igualtat, la generositat, l’autoconeixement i l’autoestima.

Dates

Juny
Juliol
Agost

Preinscripció

Data: Del 24 abril 11:39h. al

Mètode: Online (En aquesta mateixa pàgina)

Lloc: https://www.cnps.cat/activitats/moments-i-esports/

Més informació: portdelaselva@diversport.es

Fulletó del Casal

Preinscripcions tancades